صدای بورس - مهراز حبیبی ؛ محققان گزارش میدهند که نحوه هضم گوشت قرمز توسط بدن ما ممکن است عاملی در افزایش خطر بیماری قلبی باشد. کارشناسان توصیه میکنند مصرف گوشت قرمز را به نصف کاهش دهید و از رژیم غذایی گیاهی بیشتری استفاده کنید. آنها اضافه میکنند که سایر عوامل سبک زندگی مانند خواب، ورزش و استرس نیز میتوانند در خطر بیماری قلبی نقش مهم و اساسی داشته باشد.
تفکر سنتی میگوید که عواقب سلامتی بر سیستم قلبی عروقی خوردن گوشت قرمز ناشی از سطوح بالای چربیهای اشباع شده در گوشت است که سطح کلسترول خون را افزایش میدهد. اکنون، یک مطالعه جدید گزارش میدهد که مواد شیمیایی که بدن شما برای هضم گوشت قرمز تولید میکند، میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را نیز افزایش دهد!
توصیههای غذایی برای سلامت قلب
طبق نظریه انجمن قلب آمریکا، رژیم غذایی سالم برای قلب شامل موارد زیر است:
میوهها و سبزیجات
غلات کامل
پروتئینهای سالم مانند حبوبات، آجیل، ماهی، غذاهای دریایی، لبنیات کم چرب یا بدون چربی و گوشت و مرغ بدون چربی و فرآوری نشده
روغنهای گیاهی مایع غیر گرمسیری
دکتر ریگود تدوالکار، متخصص قلب در کالیفرنیا میگوید: «من یک رژیم غذایی عمدتاً گیاهی را توصیه میکنم. رژیم غذایی گیاهی دارای چربی اشباع کم است و محتوای فیبر بالا به کاهش کلسترول کمک میکند. علاوه بر این، یک رژیم غذایی مبتنی بر گیاه خواری منجر به تنوع بیشتری از باکتریها در روده میشود که برای عملکردهای بیوشیمیایی مرتبط با بهبود سلامت قلب مهم است.
رژیمهای غذایی گیاهی ، خطر را کاهش میدهد و به عنوان یک درمان احتمالی برای شرایط مختلف مرتبط با بیماریهای قلبی از جمله فشار خون بالا و دیابت عمل میکند. حداکثر دو وعده در هفته گوشت، مرغ، ماهی و تخممرغ معقول است و فواید سلامتی و کاهش خطرات قلبی عروقی را ممکن میسازد.
او برای افرادی که علاقه ای به تغییر رژیم غذایی گیاهی ندارند، تدوام مصرف بیشتر غذاهای گیاهی و کاهش مصرف گوشت را پیشنهاد میکند. او توصیه میکند مصرف گوشت را به نصف کاهش داده و غذاهای گیاهی را به جای آنها قرار دهید.
تغییر سبک زندگی
علاوه بر رژیم غذایی، عادات سبک زندگی برای سلامت کلی شما از جمله سلامت قلب ضروری است.
پیشنهاد میشود، حداقل به اندازه کالری مصرفی خود، گوشت مصرف کنید. ممکن است لازم باشد کالری دریافتی خود را کاهش دهید یا ورزش بدنی خود را افزایش دهید تا آنها را متعادل کنید.۱۵۰ دقیقه فعالیت بدنی متوسط یا ۷۵ دقیقه ورزش شدید در هفته را هدف قرار دهید.
خواب هم مهم است. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری، حداقل هفت ساعت خواب در هر شب را برای بزرگسالان توصیه میکند. نداشتن خواب کافی میتواند منجر به مشکلات سلامتی شود، مانند: فشار خون بالا، دیابت نوع ۲ و چاقی. اگر مشکل خواب دارید، ممکن است برنامه خواب منظمی داشته باشید، هر روز سر ساعت مشخصی بخوابید و بیدار شوید. راه های دیگر برای بهبود خواب عبارتند از: در اوایل روز ، نور طبیعی و کافی دریافت کنید.
فعالیت بدنی را افزایش دهید اما از ورزش کردن چند ساعت قبل از رفتن به رختخواب خودداری کنید.
سعی کنید از فیلتر نور آبی برای رایانه یا تلفن خود، نزدیک به زمان خواب استفاده کنید
. در اتاقی خنک، تاریک و ساکت بخوابید.
استرس میتواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهد. استرس میتواند التهاب را افزایش دهد و منجر به فشار خون بالا و خواب ضعیف شود. همچنین میتواند شما را از ورزش منظم و انتخاب غذاهای سالم باز دارد.
نظر شما